Youri ToninoAdvocaat

Youri Tonino houdt zich graag bezig met complexe financieringen en is binnen FIZ advocaten het aanspreekpunt voor vennootschapsrechtelijke zaken. De cliënt heeft een wens, hij maakt er een juridische structuur van.

Afgestudeerd in het civielrecht aan de Universiteit Utrecht is Youri sinds 2012 actief als advocaat in het financierings- en insolventierecht. In 2017 rondde hij succesvol de specialisatieopleiding Grotius Financiering en Zekerheden af.

Met jaren ervaring in het faillissements- en ondernemingsrecht had Youri in 2017 genoeg in huis om bij FIZ advocaten in te stappen op het hoge niveau dat daar van kandidaten wordt verwacht. Hij vult het team inhoudelijk perfect aan en begeleidt zijn klanten over het hele traject van hun zaak.

Liever dan de ‘grote mond’ of de ‘brutale brief’ baseert Youri het gelijk van zijn cliënt op een grondige analyse van het onderliggende probleem. Eerst precies weten waar je het over hebt, dan een oplossing voorstellen die ook in de praktijk het beste werkt.