Financiering Insolventie en Zekerheid

FIZ advocaten is ontstaan vanuit onze drive om te excelleren

in ons vak en onze cliënten persoonlijk en resultaatgericht bij te staan op het gebied van financiering, insolventie en zekerheid. Wij combineren onze expertise op het juridische vlak met gedegen kennis van de praktijk waarin onze cliënten werken. Dat maakt ons tot een volwaardige strategische partner.

Introductie

We zijn een boutique advocatenkantoor in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in alle juridische aspecten van financiering, insolventie en zekerheid.

Tot onze cliënten mogen we tal van financiële instellingen rekenen. Verzekeraars en financiële facilitators als crowdfunders, betalingsdienstverleners en fintechs, energiemaatschappijen en private equity investeerders. We zijn er ook voor MKB’s en grote ondernemingen, gemeentes en andere organisaties die actief zijn of interesse hebben in de financiële sector.

We adviseren onze cliënten van begin tot einde. Vanaf het opstellen van contracten tot procedures, over alle juridische aspecten van financieel toezicht en regelgeving, financiële transacties en daarmee samenhangende structuren, en de financiering en herstructurering van een bedrijf.

We combineren kwaliteitsadvies met een praktische, efficiënte en commerciële aanpak. Wij zetten ons volledig in om onze cliënten te helpen hun doel te bereiken.

Onze klanten