Werken bij FIZ

Juridisch Complex

Het financiële en insolventierecht voorziet in structuren die juridisch complex en uitdagend zijn. Maar uiteindelijk is het doel het verstrekken van duidelijkheid, rechtszekerheid en rechtvaardigheid bij financieringen, schulden en verbintenissen. Als jij in staat bent om complexe materie terug te brengen tot juridische proporties en concrete adviezen aan je klant, en je beleeft daar evenveel plezier aan als wij, dan is FIZ advocaten de beste plek om te werken en je verder te ontwikkelen.

Nichekantoor in Rotterdam

Wij zijn een gespecialiseerd nichekantoor in Rotterdam dat cliënten bedient in het hoogste spectrum van de financiële wereld. Wij willen elke situatie doorgronden om optimaal te kunnen adviseren en verbeteren onszelf voortdurend in ons vakgebied. Daarom vragen wij door bij onze klanten om ze de beste strategie te kunnen aanreiken en publiceren we geregeld over nieuwe ontwikkelingen.

Hoog niveau

We werken met mensen die je om een boodschap kunt sturen, dus bij ons stap je in op een hoog niveau en met zeker enige jaren relevante ervaring. Wij gaan ervan uit dat je zelfstandig én in teamverband kunt werken. Daar krijg je veel vrijheid voor terug. Jij bent ons gezicht voor de klant en ons aanspreekpunt voor dat waar je goed in bent.

Geïnteresseerd?

Vind je onderwerpen leuk omdat ze lastig zijn? Draag je graag zelf de verantwoordelijkheid voor de zaken die je oppakt? Verkies je de inhoud boven de bluf? En wil je alles weten van de nieuwste ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van blockchain en crowdfunding? Dan is FIZ advocaten voor jou de perfecte basis.

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Deel je onze passie met het financierings-, insolventie- en verbintenissenrecht en wil je presteren op de toppen van je kunnen? FIZ advocaten biedt studenten graag de mogelijkheid om stage te lopen. Neem contact met ons op.