What we do

Fintech

Wij volgen de razendsnelle financiële innovatie met meer dan gewone belangstelling. We weten niet alleen perfect wat er speelt, we adviseren en publiceren er ook geregeld zelf over. Dat maakt ons tot een strategische partner die u helpt bij het maken van keuzes en het afwegen van risico’s en kansen. Zo kunt u effectief en veilig opereren in de frontlinie van de financiële wereld.

  • Begeleiden van crowdfunding
  • Implementeren en toepassen van blockchaintechnologie
  • Begeleiden van innovatieve betaaldiensten (PSD2)
  • Adviseren over markttoegang, productontwikkeling en dienstverlening
  • De betrokkenheid van zowel Jurian Snijders als van Michiel Claassen om samen met ons, van ons bedrijf SprayPay, een succes te maken is treffend. Beide heren staan altijd graag voor je klaar om je van goed advies te dienen. Wij persoonlijk kunnen dit kantoor je meer dan van harte aanbevelen.

    Max, Willem en Ernst Libourel SprayPay
spraypay

Met SprayPay kunnen consumenten hun aankopen bij webshops tussen 250 en 2500 euro gespreid betalen.

De betaalmethode is bedoeld voor de aankoop van duurzame consumptiegoederen, zoals fietsen, meubels, telefoons, wit- en bruingoed.

De consument kan bij SprayPay kiezen of de aankoop in 12, 18, 24 of in 36 maanden wordt betaald.

SprayPay is een startup van Max, Willem en Ernst Libourel. Het familiebedrijf uit Breukelen, onderdeel van WebFin Leningen, kreeg in 2017 een vergunning van de AFM voor het verlenen van deze financiële dienst.

FIZ advocaten heeft Spraypay bijgestaan bij de introductie van het Spraypay platform, bij de vergunningsaanvraag en bij het opstellen van de onderliggende (product)documentatie.